Årets mästersmeder 2021

På Johan-Olovdagen regnar det (nästan) aldrig. I år vad det dock så osäkert att vi beslöt i elvatiden på förmiddagen att flytta hela evenemanget till Modellboden, nere i Bruksparken i Horndal. Det är en mycket stor lokal – verkligen ingen liten bod – där det gick att ställa ut bord till alla deltagare på ett Corona-anpassat sätt. Träffen inleddes med Lars Hjertners minneord över sällskapets tidigare ordförande, Göte Norstedt, styrelseledamoten Maj-Lis Eklund och över Thea Norstedt, som alltid varit en klippa när det gäller de praktiska arrangemangen kring Johan-Olovdagar, årsmöten och höstmöten.

Sedan följde ett uppskjutet årsmöte där den nuvarande styrelsen omvaldes och Ulf Bengtsson valdes in på den tomma platsen efter Maj-Lis Eklund.

Gruppen Riverville stod för musiken, Lars Hjertner presenterade en historik över Johan-Olov-sällskapets 30-åriga och ganska imponerande historia. Och så delades årets mästersmed ut till hårdrocksgruppen ”Horndal”.

Foto Bengt Söderqvist

Ett par glada hårdrockare, bröderna Henrik och Pontus Levahn, tog emot priset.

Och hur blev det med vädret? Jo, vi kunde kanske haft lite mer is i magen och stannat uppe vid Tvåbo. Men det blåste kallt och regnet hängde i luften. Strax före tre kom det några regnstänk. Så sammantaget var det nog ett bra beslut att flytta in i boden och slippa oroas över vädret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.