Höstträff den 16 november 2013 på Bruksmässen

Höstträff den 16 november klockan 15.00 på Bruksmässen i bruksparken i Horndal. Maths Isacson som forskat om Bergslagens historia kommer att tala om ”Bergslagens brytpunkter”.

Maths är professor i ekonomisk historia vid Uppsala universitet och tidigare forskningsledare vid Arbetets museum i Norrköping. Han har skrivit en mängd böcker, bland annat Fram träder Bergslagen (2009). Han är också en av årets kulturpristagare och får dela Dala-landstingets kulturpris med Erik Hofrén, med prismotiveringen att de sprider kunskap om, och levandegör industrihistoriska miljöer i inte minst i Bergslagen. Till meritlistan kan också fogas att Maths spelar i bandet Magic II och att han är från Horndal.

Sång och musik av Horndals Ukuleleorkester. Som vanligt serveras gott kaffe och hembakat bröd.

Alla är hjärtligt välkomna!bruksmässen

Det här inlägget postades i Möten. Bokmärk permalänken.